Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Elfae » F.A.Q. » Вопрос по ванной


Вопрос по ванной

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привет. У меня вопрос по ванной. Хотелось бы знать стоит ли реставрировать старую или лучше новую ванну купить? Слышала что реставрация дорого стоит, а гарантия на нее есть?

0

2

Стоит или нет реставрировать ванну решать только вам. Стоимость услуги конечно дешевле, чем новая ванна, но и покрытие более нежное.

0

3

З чого ви взяли, що покриття ніжне? Ми пару років тому реставрували ванну, і вона до сих пір біла, гладка і без подряпин. Знаю, що в якості матеріалу використовувався рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл), який не має запаху і швидко сохне. Цією компанією https://vanna.in.ua/regionu/14-ivano-frankivsk.html реставрація ванн акрилом виконується не перший рік. Вони і гарантію на 5 років дають, і термін служби покриття розрахован мiнiмум на 10 років. Ось телефон 0676958859, можете зателефонувати і уточнити всі питання, що вас цікавлять.

0

4

Baun написал(а):

З чого ви взяли, що покриття ніжне? Ми пару років тому реставрували ванну, і вона до сих пір біла, гладка і без подряпин. Знаю, що в якості матеріалу використовувався рідкий акрил Keramokrill (Керамокрилл), який не має запаху і швидко сохне. Цією компанією https://www.vannaservis.vn.ua/if/ реставрація ванн акрилом виконується не перший рік. Вони і гарантію на 5 років дають, і термін служби покриття розрахован мiнiмум на 10 років. Ось телефон 0676958859, можете зателефонувати і уточнити всі питання, що вас цікавлять.

Реставрація ванни у Івано-Франківську ми замовили отут
https://www.remontuk.com/restavratsiya- … frankivsk/
акрилом у франківську робить оця фірма акрилом pabrec він виробляється у Льові і хлопці роблять у ФРанківську реставрацію надійно та на довго...
зателефонуйте до них самі та переконайтесь, більш крутої фірми ніж ремонтик я не находив, тому сміло рекомендую вам, по телефону можна щей поржати з ними та запитати всі питання по реставрації ванн у Івано-Франківську, тому навіть у Калуші, або Коломиї і у Надвірній - дзвоніть і реставруйте ванну!

0


Вы здесь » Elfae » F.A.Q. » Вопрос по ванной