Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Elfae » Вопросы и предложения » Реставрация ванны


Реставрация ванны

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Привет. Нужны отзывы о реставрации ванн. Собираюсь свою отреставрировать, вот и думаю, куда обратиться и дорого ли вообще это стоит.

0

2

А что значит реставрация ванны? У меня уже старая ванна я думала менять ее, но и ваш вариант меня заинтересовал.

0

3

Якщо вас зацікавила реставрація ванни, то ви можете зателефонувати за номером 0682020220 і отримати вичерпну інформацію. Ця компанія https://реставраціяванн.com.ua/rivne/ виконує відновлення чавунних ванн, акрилових і сталевих. Мені саме їх майстер зі старої, пожовклої моєї ванни зробив новеньку, білу, гладеньку. Для цього він використовував рідкий акрил Keramokrill (Керамокрілл), який не має запаху і швидко сохне. I вже через 36 годин ванною можна було користуватися.

Отредактировано Barbi (2020-12-27 18:44:09)

0

4

а у вас акриловая? А то мне тоже надо ванну реставрировать

0

5

Barbi написал(а):

Якщо вас зацікавила реставрація ванни, то ви можете зателефонувати за номером 0682020220 і отримати вичерпну інформацію. Ця компанія http://www.vannaservis.vn.ua/rivne/ виконує відновлення чавунних ванн, акрилових і сталевих. Мені саме їх майстер зі старої, пожовклої моєї ванни зробив новеньку, білу, гладеньку. Для цього він використовував рідкий акрил Keramokrill (Керамокрілл), який не має запаху і швидко сохне. I вже через 36 годин ванною можна було користуватися.

Отредактировано Barbi (2020-12-27 18:44:09)

Замовили також реставрацію ванни у Рівному, але у іншої фірми
https://www.remontuk.com/restavratsiya-vann-rivne/
Питання було, в тому, що нам треба було зробити дві ванни одну у Рівному, другу у Дубному, так нам щей дали знижку 15% так як замовили дві ванни, підняла трубку Яна дуже мила дівчинка, ми з нею розмовляли майже годину про реставрацію ванни у Рівному!!!
Дякую, таким добрим люядм, що люблять свою роботу і працюють на совіть!!!

0

6

Слушайте ну я думаю что подстроится можно под реалии

0


Вы здесь » Elfae » Вопросы и предложения » Реставрация ванны