Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Elfae » Новости » Курс Social Media Marketing онлайн


Курс Social Media Marketing онлайн

Сообщений 1 страница 3 из 3

1

Курс Social Media Marketing онлайн - https://onlineitea.com.ua/course/smm-course/ на прикладі Facebook і Instagram навчить вас використовувати соціальні мережі для просування продукту. Завдяки розбору практичних кейсів, в процесі навчання ви будете крок за кроком вчитися вирішувати проблеми бізнесу за допомогою соцмереж.
Навчання Social Media Marketing з нуля дозволять з нуля набути навичок аналізу цільової аудиторії, виявлення її потреб і формування під них індивідуальних стратегій просування і налаштування рекламних кампаній.
Курс буде корисний як для досвідчених фахівців, так і для початківців свій шлях в digital. Матеріал максимально комфортно структурований і дає можливість без зусиль отримати необхідні знання.

Отредактировано Диана (2022-11-16 00:48:41)

0

2

І що після такого навчання можна знайти ноормальну роботу? Щось мало вірю

0

3

Так, це дуже добре, що вирішили таким чином пройти навчання і спробувати щось нове. Я вам точно можу сказати, що воно того варте. От лишень потрібно звертати увагу на всі дрібниці і нюанси. Я от знаю, що дуже ціниться саме слов звичних людей, я і саме як побачила, що галактика відгуки має гарні, то спробувала подати своє резюме, адже воно того точно варте.

0


Вы здесь » Elfae » Новости » Курс Social Media Marketing онлайн