Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Elfae » Флейм » Детская одежда


Детская одежда

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

А как вы относитесь к детской брендовой спортивной одежде?

0

2

В принципе неплохо, конечно немного дороговато, но тем не менее она этого стоит. Я к примеру отдаю предпочтение бренду Nike, уже и в этом сезоне приобрела ребенку толстовку https://estafeta.com.ua/c107-tolstovki_svitera_flis , просто класс, очень нравится.

0

3

Я в инсте или же в ТРЦ покупаю. И там и там выбор очень хороший по продукции.

0

4

Зараз дитячий одяг коштує не набагато дешевше, ніж дорослий і вистачає його максимум на один сезон, тому що діти швидко ростуть. Якщо вмієте шити – шийте, але особисто мені вигідніше купити готовий одяг. Хороший дитячий одяг для хлопчиків https://www.babybaza.com.ua/ - ось тут замовляю. Тканина та забарвлення - красиві, моделі - сучасні. Моїм хлопчикам дуже подобається все, що купую. До речі, на весь товар у магазині зараз добрі знижки (50%).

0

5

Згодна з вами! Вигідніше купувати речі в інтернеті.

0

6

Я так давно вже роблю, вигідніше в рази виходить! У дітей є завжди якісний та модний одяг. Здебільшого купую одяг дітям у магазині "Антошка" в них великий асортимент дитячих товарів, плюс багато магазинів мережі в різних містах, це дуже зручно. Зараз дітям взяла дитячі вітровки https://antoshka.ua/ua/odezhda/verhnyay … rovki.html для вечірніх прогулянок. Потрапила на знижку, вийшло взяти дві за ціною однієї, дуже вигідно.
https://antoshka.ua/ua/media/catalog/product/cache/2/image/190x190/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/s/4/s4790438_7.jpg

0

7

Я звертаюся до вас з проханням допомогти мені з вибором одягу для моєї новонародженої доньки. Я хочу, щоб вона відчувала себе зручно та комфортно в своїх перших днях життя, тому важливо для мене знайти якісний та безпечний одяг. Можливо, у вас є якісь поради щодо магазинів або брендів, які варто віддати перевагу? Як правильно вибрати розмір та які матеріали краще підходять для ніжної шкіри маленької дитини? Буду вдячна за будь-яку допомогу та пораду у цьому питанні. Дякую за увагу та час, який ви відведете для надання відповіді!

0

8

Зі свого особистого досвіду, я можу всім  порадити відмінний інтернет-магазин "Миле маля", там в асортименті якісний та практичний дитячий одяг. Вони мають широкий вибір одягу для новонароджених, включаючи бодіки, комбінезони, сорочки, шапочки та пелюшки, які відповідають найвищим стандартам якості і безпеки.Крім того, служба підтримки клієнтів в магазині "Миле маля" завжди готова допомогти з вибором товару та відповісти на всі ваші запитання. Зручна система замовлення та швидка доставка, роблять покупки  ще більш приємними й зручними.
https://www.myle-malia.com.ua/wp-content/uploads/2024/02/nx17-scaled-600x600.webp

0


Вы здесь » Elfae » Флейм » Детская одежда