Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Elfae » Вопросы и предложения » Електрочайник


Електрочайник

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

В мами в селі зламався чайник, газу у  неї не має тому прийдеться купувати новий електрочайник. Хочу обрати надійний, щоб прослужив не один рік їй. Дивилася в деяких уже магазинах, але щось на ті моделі які сподобалися ціни завеликі.

0

2

Я собі навпаки нещодавно придбав чайник для газу щоб почати економити електроенергію. Але у вашому випадку це не реально, тому оирайте найкращу модель яка можливо економна.

0

3

Електро чайник - ідеальний прилад для тих, хто любить пити трав'яний чай, настої, каву і чай. Він максимально швидко кип'ятить воду, не змінює її смак і запах, довго тримає задану температуру і є 100% безпечним. У мене навіть син 5 річний робить сам собі ним чай.

0

4

Електрочайники дуже зараз популярні і зустріти їх можна в кожній квартирі чи офісі, навіть в звичайній жіночій роздягальні на підприємстві. Чи не так? Зараз дійсно більш актуальні чайники на газові плити. Але не всім це актуально. Обидва виконують ідентичну функцію – нагрівають воду.
Виробники намагаються сконструювати якомога економніші пристосування, але все-таки живляться пристрої від електрики, тож певний внесок в рахунок за електроенергію вносять.
Я вам пораджу купити Електрочайники у Вінниці для мами в магазині Алло https://allo.ua/ua/vinnicja/elektrochajniki/ тут представлені моделі Zelmer, Smeg, Russell Hobbs, Tefal та інших перевірених виробників. Це прилади з більш широкими можливостями і високим рівнем безпеки.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/3/image/434x494/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/k/l/klf03goeu_2.jpg

0


Вы здесь » Elfae » Вопросы и предложения » Електрочайник