Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Elfae » Флейм » Де можна придбати смартфон SAMSUNG Galaxy S24 Ultra в кредит?

Де можна придбати смартфон SAMSUNG Galaxy S24 Ultra в кредит?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Добрий день! Мене цікавить, де можна придбати смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra в кредит? Чи є якісь спеціальні умови або акції для покупки на розстрочку? Хочу новий гаджет, але нема зараз всієї суми на його покупку.

0

2

Так, звичайно, у багатьох магазинах можна купити смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra в кредит. Я, наприклад, бачив такі пропозиції у магазинах Comfy та Foxtrot. Зазвичай, там є різні програми кредитування зі знижками або без відсотків. Треба тільки заздалегідь уточнити умови.

0

3

До цього можу додати, що також можна розглянути варіанти покупки в кредит у банках. Багато банків мають спеціальні пропозиції для покупок техніки в розстрочку. Наприклад, ПриватБанк часто пропонує вигідні умови для таких покупок.

0

4

Я на початку місяця купив собі в кредит смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/smar … b_zvh.html в магазині Фокстрот. Обрав їхню програму кредитування через партнерський банк, і мені сподобався процес оформлення - тому що все пройшло швидко й зручно.
Також отримав певні бонуси та знижки на аксесуари. Рекомендую! Зверніть увагу на те, що магазин Фокстрот має широкий вибір смартфонів і часто пропонує акції та розіграші при покупці техніки своїм клієнтам.

0

Вы здесь » Elfae » Флейм » Де можна придбати смартфон SAMSUNG Galaxy S24 Ultra в кредит?