Привіт, розкажіть но мені чи обовязково треба мати страховку на авто? Де краще її офомити у Львові? І взагалі що вона дає?
Автоцивілка у Львові
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22024-04-19 17:45:37
Привіт, розкажіть но мені чи обовязково треба мати страховку на авто? Де краще її офомити у Львові? І взагалі що вона дає?
Страхування автомобіля не є обов'язковим за законом, однак воно сильно рекомендується для захисту від непередбачуваних ситуацій на дорозі. Автоцивільне страхування (ОСЦПВ) покриває матеріальні збитки, заподіяні третім особам у результаті ДТП. Воно є обов'язковим відповідно до Закону України "Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів".
Загалом, страхові компанії у Львові, як і в інших містах, пропонують широкий вибір страхових полісів - від обов'язкового ОСЦПВ до комплексних пакетів КАСКО, які покривають ризики викрадення, Автоцивілка у Львові: Ваш захист на дорозі перед оформленням варто порівняти умови та ціни в декількох компаніях.
Поделиться32024-07-09 11:58:38
Мені теж це зараз актуально та цікаво. Я також ознайомлюся.
Поделиться42024-07-22 17:19:44
Свого часу я обрала у них купити страховку на авто https://oca-go.ua/ і вам раджу ознайомитися з послугами. Це вже перевірена фірма, їм можна довіритися і не переживати нема за що.