Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Elfae » Флейм » Артроз

Артроз

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Стали боліти суглоби, звернулася до лікаря - підозрюють артроз. Але як це могло статися? Мені ще немає і 30, звідки в мене могло виникнути це захворювання?

0

2

Харчування хрящів, як та інших тканин організму, здійснюється через кров. По дрібних судинах поживні речовини доставляють у зону суглоба. І ось що цікаво: коли ми рухаємось, працюють, виконують свої функції 4-5 із 5 капілярів. А коли суглоб перебуває у стані спокою – лише 1-2 капіляри, тобто поки наші суглоби перебувають у нерухомому стані, харчування скорочується у 3-4 рази. Звідси і одна з головних причин розвитку артрозу у молодих людей – малорухливий спосіб життя: робота в офісі за комп'ютером, їзда машиною, відпочинок будинку на дивані. Крім того, на харчуванні суглоба позначаються холод і вогкість, захворювання судин, підвищена в'язкість крові, надмірна вага. Позбутися болю в суглобах мені допомагає препарат Терафлекс Він сприяє відновленню хрящової тканини суглобів та поліпшенню їхньої рухливості. Артроз це серйозне захворювання, і з лікуванням зволікати не потрібно.

0

Вы здесь » Elfae » Флейм » Артроз