Доброго дня! Я дуже боюся стоматологічних процедур, особливо якщо це щось складніше, ніж звичайна чистка. Чула про лікування зубів у сні, але не зовсім розумію, як це працює і наскільки це безпечно. Можливо, хтось вже пробував цей метод і може поділитися своїм досвідом? Чи є якісь ризики, пов'язані з наркозом? І ще, наскільки це ефективно порівняно з традиційним лікуванням? Буду вдячна за будь-яку інформацію або рекомендації.
Стоматологія та лікування
Сообщений 1 страница 3 из 3
Поделиться22024-08-01 15:45:32
Доброго дня! Я дуже боюся стоматологічних процедур, особливо якщо це щось складніше, ніж звичайна чистка. Чула про лікування зубів у сні, але не зовсім розумію, як це працює і наскільки це безпечно. Можливо, хтось вже пробував цей метод і може поділитися своїм досвідом? Чи є якісь ризики, пов'язані з наркозом? І ще, наскільки це ефективно порівняно з традиційним лікуванням? Буду вдячна за будь-яку інформацію або рекомендації.
Лікування зубів у сні https://lipinskii.com.ua/nashi-uslugi/l … -vzroslym/ — це справді ефективний метод для тих, хто має страх перед стоматологічними процедурами. У клініці DC LIPINSKII цей метод широко використовується і включає різні види седації, такі як загальний наркоз і поверхнева седація. Лікування під наркозом дозволяє пацієнту перебувати в стані розслаблення і не відчувати болю під час процедури. Перед початком лікування у DC LIPINSKII проводиться ретельне обстеження, щоб визначити найбільш безпечний та ефективний метод седації для кожного пацієнта. Є деякі протипоказання, наприклад, серцево-судинні захворювання або підвищена чутливість до анестезії. Процедура зазвичай триває від 1 до 4 годин, залежно від складності лікування. Це чудовий варіант для тих, хто хоче уникнути стресу і забезпечити якісне лікування без болю.
Поделиться32024-08-01 15:48:00
Велике спасибі за те, що допомогла мені знайти хорошого стоматолога! Твоя підтримка надзвичайно важлива для мене.