Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Elfae » Флейм » амуниция


амуниция

Сообщений 1 страница 8 из 8

1

Всегда беру тут https://pancer.com.ua/takticheskie-bryuki ]
Отличную военную экипировку и амуницию. Всегда достойный выбор, демократичные цены и отличное обслуживание! Всем очень советую!

0

2

Дуже круто! Саме таке я й собі шукаю. Дорого відділи за такі штані?

0

3

Можете ще глянути тактичні штани, або військову амуніцію в магазині тактичного одягу https://killa.com.ua/uk/katalog/odezhda/ Кілла.
Це найбільший магазин з такими речами, який я знаю. Тут суто спорт, туризм та війскові товари. Всі речі фірмові, якісні, можете за те не перейматися, бо в цьому магазині слідкують за тим, що продають.
Жодного негативного відгуку про них не знайшов.

0

4

Подскажите мне, ищу для мужа рюкзак, баул или вещмешок нормальный, много сайтов пересмотрела, но ничего не подходит. Может у кого-то есть на примете интернет-магазин с качественной екипировкой?

0

5

Я для своего покупала баул https://velmet.ua/ru/52-ryukzaki-sumki/ в интернет-магазине Velmet, очень вместительный, есть несколько отделений, ткань очень прочная и водонепроницаемая.
Носить его очень удобно, благодаря тщательно продуманной конструкции вес равномерно распределяется на всё тело. Сейчас на сайте таких нет, но я думаю, скоро появится, ведь спрос реально большой.
Вы для начала на сайте выберите и свяжитесь с менеджером, там уже быстро доставят.

0

6

А где взять камуфляжную ткань для пошива амуниции?

0

7

Привет! Мы тоже сейчас занимается волонтерством и помогаем военным амуницией и аксессуарами. Наша фирма шьет одежду для военных, закупаем мы ткани на сайте https://tk.ua/ru/catalog/spectkani/kamu … ha=piksel/ Здесь самые низкие цены на камуфляжку. Если что - можете тоже тут заказывать ткань, фурнитуру и так далее. Готовые вещи у них тоже есть в наличии, так что пользуйтесь, магазин зачетный.

0

8

Можу підказати перевірений інтернет-магазин, де можна купити військове спорядження ALLEO - недорогого та якісного військово-тактичного спорядження, що містить тактичний, трекінговий, спортивний одяг і взуття. На сайті https://alleo.com.ua/ представлений широкий вибір надійного спорядження та безпечної амуніції для військових, поліції, рятувальників і любителів активного відпочинку. Каталог пропонує все: від кариматів, пончо, дощовиків і армійських ножів. Фахівці компанії військового екіпірування і тактичної амуніції завжди готові допомогти клієнтам з вибором оптимальних і практичних товарів під будь-які цілі та потреби, а також постійно надавати професійні консультації щодо використання армійського спорядження та амуніції.

0


Вы здесь » Elfae » Флейм » амуниция