Elfae

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Elfae » Флейм » Онлайн школа


Онлайн школа

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Інноваційна система освіти для учнів 5-11 класів, яка розвиває сильні сторони дитини від кваліфікованих фахівців є тільки тут https://jammschool.com.ua/nashi-poslugi … avchannya/ Мета JAMM School — це навчання у задоволення, не втрачаючи у якості освіти. Це можливо завдяки тому, що наші педагоги та інші діти розуміють та використовують сильні сторони Вашої дитини в навчальному процесі та командній роботі. Дуже хороша якість і мінімальні ціни! Завжди Вам рекомендую!

0

2

Может ли ребёнок  учиться онлайн программированию?

0

3

Много родителей возмущены тем, что дети тупо убивают своё время и зрение на гаджеты. Я не исключение. В итоге, договорились с сыном, что отныне будем проводить время с пользой, записала на курс основы программирования для школьников https://excklusiveit.com/ в школу Exclusive IT. Здесь дети учатся программировать игры, сайты, создавать различную анимацию, графику и много чего другого.

0

4

Спасибо за хорошие советы, пригодятся. А не подскажете хорошие курсы веб дизайна для взрослых?

0

5

Доброго дня, якщо ви хочете, щоб ваша дитина побудувала успішне майбутнє, то краще почати займатися в ранньому віці. Якщо ви з Києва можу підказати де круті індивідуальні заняття. Особисто від себе раджу ІТ-заняття для дітей від colibris.go-mother.com

0


Вы здесь » Elfae » Флейм » Онлайн школа