Привіт друзі! Я нещодавно дізнався про випуск нового iPhone 15 Pro, і я дуже цікавлюсь його ціною. Особливо мене цікавить версія з 256GB пам'яттю. Чи можливо хтось з вас вже придбав його? Якщо так, будь ласка, поділіться, скільки ви заплатили за нього і де його купили. Можливо, є якісь акції або знижки, про які варто знати? Дякую заздалегідь за вашу допомогу!
Які зараз ціни на Айфони? Мене цікавить iPhone 15 Pro 256GB
Сообщений 1 страница 6 из 6
Поделиться22024-02-17 16:33:11
Привіт! Радий почути про ваш інтерес до нового iPhone 15 Pro. Я теж зацікавлений ціною на цю модель, особливо на варіант з 256GB пам'яттю. Шукаю інформацію в інтернеті та магазинах, щоб дізнатися актуальні ціни. Потребує дещо більше часу, але обов'язково поділюся результатами моєї розвідки з вами. Можливо, спільними зусиллями ми зможемо знайти найкращу пропозицію!
Поделиться32024-02-17 16:33:25
Привіт усім! Теж дуже цікавлюся ціною на новий iPhone 15 Pro з 256GB пам'яттю. Здається, це один із найочікуваніших смартфонів цього року. Поки що намагаюся знайти інформацію про ціни в різних магазинах, але поки що без успіху. Якщо хтось вже встиг купити його або знає, де його можна придбати за найкращою ціною, будь ласка, поділіться своїми знаннями. Разом ми зможемо знайти найвигіднішу пропозицію!
Поделиться42024-02-17 16:34:15
Привіт, друзі! Я хочу поділитися з вами актуальною інформацією про ціни на iPhone 15 Pro 256GB https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/smar … ilver.html Зараз в магазині Фокстрот цей смартфон доступний за 54 999 гривень.
Це може бути корисною інформацією для тих, хто планує придбати його. Також важливо зауважити, що ціна може змінюватися залежно від різних факторів, таких як акції та знижки. Рекомендую слідкувати за оновленнями цін та перевіряти доступні акційні пропозиції, щоб зекономити гроші при покупці цього пристрою.
Поделиться52024-11-12 00:52:42
Я тоже думаю о смене телефона. Мне пригодятся ваши советы и рекомендации, прислушаюсь.
Поделиться62024-11-12 01:01:30
Я совсем недавно себе купила https://umico.az/tags/son-model-telefonlar-ayfon и прям очень довольна покупкой. Но самое приятно было - получить кешбек с покупки, теперь всем рекомендую этот маркетплейс.